O copilă de 15 ani, din Deva, căutată de polițiști

Polițiștii caută o copilă de 15 ani, din municipiul Deva, dată dispărută. Fata, pe numele ei Ștefania Morena Tudorache, a plecat de acasă, în seara zilei de 17 octombrie, în jurul orei 19:00. Ar fi spus că merge cu trenul la Ploiești, pentru a-şi vizita o prietenă. Mama acesteia a cerut sprijin din partea poliției pentru a-și găsi fiica.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat de îndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale”, au informat, astăzi, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Semnalmente

Minora are o înălțime de aproximativ 1,70 metri, o greutate de circa 65 de kilograme, ten deschis, corpolentă, ochi căprui, păr șaten, lung până la nivelul umerilor. În momentul plecării, era îmbrăcată cu un hanorac și bluză de culoare neagră, colanți negri și era încălțată cu pantofi sport, de culoare gri.

Polițiștii spun că, în cursul acestui an, fata a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind depistată pe raza municipiului Deva. Oamenii legii continuă activitățile necesare depistării minorei şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Articolul precedentPompieri scafandri hunedoreni, implicați în misiunea de căutare a bărbatului căzut în râul Olt
Articolul următor„Cupa de toamnă la badminton – Deva 2019”. Peste o sută de jucători amatori și veterani din patru țări, inclusiv Maroc și China