Numărul consumatorilor din județul Hunedoara, rămași fără curent electric, a scăzut la 2.000, potrivit ultimei informări transmisă, astăzi, la ora 10:00, de E-Distribuție.

“Peste 200 de echipe ale E-Distribuție și ale contractorilor societății sunt mobilizate în Banat și intervin în continuare în teren pentru remedierea avariilor provocate de căderile de zăpadă. Principalele cauze care au produs defecțiuni ale rețelei de distribuție a energiei electrice au fost copacii rupți sub greutatea zăpezii depuse care au căzut peste liniile de înaltă și medie tensiune, rupând sau contorsionând conductoarele și ducând la spargerea izolatorilor. (…) În data de 19 decembrie, la ora 10:00, (…) în județul Hunedoara erau nealimentate 16 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 18 localităţi. În urma lucrărilor din timpul nopții și dimineții, numărul clienților nealimentați a scăzut la aproximativ 23.000, din care circa 16.000 în judetul Timiș, 3.000 în Caraș-Severin, 2.000 în Arad și 2.000 în Hunedoara”, au comunicat reprezentanții companiei de electricitate.

Printre localitățile nealimentate, total sau parțial, la ora mai sus menționată, se aflau Zam, Bulzeștii De Sus, Baia de Criș, Vața De Jos, Bucureșci, Ilia, Burjuc, Orăștioara de Sus, Aninoasa, Blăjeni, Buceș, Uricani, Lupeni, Vulcan, Vălișoara, Băița, Geoagiu și Balșa.

Articolul precedentVulcănean înjunghiat în scara blocului
Articolul următorDosar penal pentru o hunedoreancă ce vindea petarde în piața din Hațeg