Mioara Roman s-a stins din viață, la căminul de bătrăni de la Snagov, acolo unde locuia de câteva luni. Ea a suferit un stop cardiac, cu doar două luni înainte de a împlini 84 de ani. 

Șefă de promoție, jurnalist de radio, traducător, specialist în istoria și civilizația țărilor arabe, Mioara Roman suferea de Parkinson și alte boli, drept pentru care a fost internată la azil, ca să beneficieze de asistență medicală permanentă.

Petre Roman, prima declarație după moartea Mioarei Roman. Ce a spus fostul premier la aflarea veștii tragice

Mioara Roman a plecat pe lumea cealaltă cu datorii însemnate, deoarece avea restanțe la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol, în care a locuit pe vremea când Petre Roman era premierul României. Ea a avut poprire pe jumătate din pensie, deși era diagnosticată cu Parkinson și internată în azil. Aceasta avea o datorie de 300.000 de euro către RA-APPS, suma colosală reprezentând vechile restanțe la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol, în care a locuit încă din vremea când fostul ei soț, Petre Roman, era prim-ministru. 

Articolul precedentDirectorul ANM, prognoza completă: temperaturi nefirești, maxime cu peste 12 grade peste normalul perioadei
Articolul următorLocalităţi evacuate forţat, în Ucraina, ca urmare a ofensivei armatei ruse. Un nou atac cu drone în Odesa