Cel puțin 2 muncitori sunt prinși sub câteva tone de moloz, după ce un turn de extracție de la Mina Uricani s-a prăbușit. Autoritățile se află la locul prăbușirii, transmite corespondentul Realitatea PLUS.

Reprezentanții Ambulanței din Hunedoara intervin la Mina Uricani, acolo unde s-a produs un accident de muncă și cel puțin două persoane au fost prinse sub dărâmături.

„În cel mai scurt timp, au ajuns la locul surpării echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani specializate în misiuni de salvare şi ajutor medical şi echipe ale SAJ Petrosani.

Cu ajutorul echipamentelor aflate în dotarea containerului multi-risc vor fi tăiate şi îndepărtate elementele de dărâmătură. Concomitent, cu buldozere şi excavatoare aflate in dotarea Exploatării miniere şi a Primăriei Uricani, sunt efectuate acţiuni de îndepărtare a materialelor de construcţie. Întreaga operaţiune se desfăşoara cu respectarea tuturor normelor şi principiilor de protejare a salvatorilor”, informează ISU Hunedoara. 

Anemona Doda, purtător de cuvând la ISU Hunedoara, a spus, la Realitatea PLUS, că echipajele de pompieri sunt la fața locului, au îndepărtat fiarele cu mare precauție deoarece există riscul altor prăbușiri. Este o cantitate mare de material prăbușită peste acel utilaj. Bărbatul este în stare bună, nu a suferit niciun traumatism”.

Este o misiune în dinamică și, spun autoritățile, de durată.

Articolul precedentNumărul cazurilor de infectare în România a depășit 7.000
Articolul următorAcordul cu Biserica se modifică. Marcel Vela: Slujbele de Înviere, FĂRĂ credincioși. Polițiștii NU mai împart lumină