Mihai Bendeac vine la Deva şi va urca pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu. Cunoscutul actor va intra în rolul lui contabilului Henry Perkins, în comedia bulevardieră ”Bani din cer” – scrisă de dramaturgul englez Ray Cooney.

Spectacolul va avea loc marți, 19 noiembrie 2019, la ora 20:00. Timp de două ore, devenii sunt invitaţi să se destindă la un spectacol plin de haz.

Comedia ”Bani din cer” este pusă în scenă de Horațiu Mălăele şi îi aduce în prim-plan pe domnul și doamna Perkins. Cei doi trăiesc visul oricărui om mărunt – acela de a se elibera de condiția de slujbaș de rând și de a duce o viață aventuroasă și fără griji. Banii din cer cad pe capul contabilului Henry Perkins (interpretat de Mihai Bendeac), în urma unui fapt care i se poate întâmpla oricui. Funcționarul își confundă servieta personală cu o alta, burdușită cu bani. Fericita întâmplare stârnește o avalanșă de situații neprevăzute – una mai comică și mai absurdă decât alta, până la prăbușirea întregului vis de mărire și întoarcerea la statutul de umil contabil.
”Bani din cer” răspunde unor mari frământări ale omenirii: este de ajuns să te îmbogătești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual, pentru a uita cine ești cu adevărat?

Bilete pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețuri de 80 lei și 100 lei – în funcție de locul ocupat în sală, și pot fi achiziționate online sau de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 16:00.

Articolul precedentCu trenul, ziua, pe ruta București – Petroșani
Articolul următorSe fac angajări la spitalul din Hunedoara. Este nevoie de medici