O tânără hunedoreancă i-a impresionat pe jurații de la show-ul difuzat de Pro TV, Vocea României. Maria Fărcaș, o tânără de 18 ani, din municipiul Vulcan a reușit să îi determine pe toți cei 4 jurați să se întoarcă și să se “lupte” pentru a o avea în echipă.

Aceasta a întors toate cele 4 scaune ale juraților de la ”Vocea României” după ce i-a cucerit pe antrenori cu piesa ”Seven Nation Army”, făcându-l pe Tudor Chirilă să spună: ”Îmi scot pălăria de pescar în fața ta și aș vrea să te pescuiesc în echipa mea. Ai putea fi peștișorul meu de aur”.

Maria Farcaș are 18 ani, este din Vulcan și este elevă în ultimul an la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni. Fată de miner, Maria și-a descoperit de mică talentul artistic, iarpărinții i-au cultivat acest talent încă de la vârsta de 9 ani, când au înscris-o la cursuri de orgă. A făcut și doi ani de canto și apoi a început să se înscrie la diverse spectacole de folk. De fiecare dată, vocea sa inconfundabilă a ridicat sălile de spectacol în picioare și a cules aplauze binemeritate.

Vulcăneanca Maria Farcaș care a întors 4 scaune la prima apariție a sa la ”Vocea României” a ales să-și continue drumul în acest show în echipa lui Tudor Chirilă.

 

Articolul precedentFOTO: Zilele culturale Maghiare, debut cu ceaune aburinde la Petroșani
Articolul următorEveniment inedit la pomul cu lalele