Din 15 iunie, urmeaza o noua etapa de relaxare, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat ca totul se va decide in functie de analiza statistica epidemiologica.

Marcel Vela a declarat, sambata, la un post TV, ca romanii merita aceasta relaxare pentru ca „au avut grija, au protejat viata celor dragi, au realizat ca viata este poate cel mai scump lucru, cel mai important dar de la Dumnezeu”.

„Cred ca merita acum cu prisosinta sa se bucure de viata. Pentru a treia etapa de relaxare, vor fi multe surprize placute. (…) Cu siguranta vor fi bine primite de populatie, dar vreau sa precizez ca (masurile – n.red.) sunt in functie si de analiza statistica epidemiologica, de consultarea specialistilor in boli infectioase”, a spus ministrul de Interne.

Vela a mai spus ca se bazeaza pe responsabilitatea romanilor, astfel incat sa nu creasca numarul de imbolnaviri in Romania si, „din 15 iunie, sa trecem spre o normalitate cat mai dorita si mai apropiata de ceea ce estimam fiecare dintre noi”.

Intrebat daca va urma o noua etapa de relaxare, Marcel Vela a raspuns: „Da! Din 15 iunie, va urma o noua etapa de relaxare”.

 

Scrie Realitatea.net

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentCORONAVIRUS ROMÂNIA: 187 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
Articolul următorAtenționare meteo de vreme rea, valabilă pentru mai multe zone din țară