Hunedoreanul care, la finalul săptămânii trecute, și-a ucis fosta iubită într-o zonă centrală a municipiului Timișoara a fost trimis în judecată. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea judecată a bărbatului de 30 de ani din Lupeni care şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, de 20 de ani, în Parcul Catedralei Mitropolitane din Timişoara, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că la data de 20 septembrie, în jurul orelor 19,20, pe fondul geloziei, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane din municipiul Timişoara, i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuţit în diferite zone ale corpului, în urma acestor lovituri tânăra suferind leziuni traumatice grave care au condus la deces, arată prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, într-un comunicat.

George Cosmin din municipiul Lupeni a fugit după comiterea oribilei fapte, acesta fiind prins după circa 3 ore în zona unei căi ferate de la ieșirea din municipiul Timișoara. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care a fost comisă fapta.

 

 

 

Articolul precedentLucrările la drumul care unește Pasul Vâlcan cu județul Gorj, realizate anul viitor
Articolul următorComplexul Energetic Hunedoara stă pe tușă. Nu vinde energie la prețuri record