Nici în cadrul celei de-a doua sesiuni de admitere de la Universitate din Petroșani nu au fost ocupate toate locurile bugetate la studiile universitare de licență. Astfel, sesiunea de înscriere pentru studiile de licență și master, pe locurile rămase încă disponibile se va organiza o sesiune specială de admitere, în perioada 16-24 septembrie 2018.

”În ceea ce privește studiile de licență, am luat decizia prelungii admiterii inclusiv pe platforma on-line pentru că mai sunt o serie de locuri disponibile, inclusiv locuri fără taxă, cu precădere la specializările din cadrul Facultății de Mine. Pentru studiile de Master mai sunt doar câteva locuri cu taxă pe care le avem disponibile, dar am decis să acordăm o șansă celor care s-au decis mai târziu, să aplice și pentru acestea, prin admiterea clasică, respectiv concurs de dosare și interviu”, a declarat Eduard Edelhauser.

Peste 600 de locuri bugetate la studiile universitare de masterat au fost disponibile la facultățile din cadrul Universității Petroșani. Pentru a le ocupa toate, reprezentanții instituției de învățământ superior din Valea Jiului au decis să prelungească ultima etapă de admiteri.

 

Articolul precedentPetroșani: 468 de saci cu deșeuri
Articolul următorLupeni: Expoziție de fotografie