L-ați văzut? Hunedorean, dat dispărut de fratele său

Un hunedorean, în vârstă de 49 de ani, din Petroșani este căutat de polițiști, după ce a fost dat dispărut de fratele său. Bărbatul le-a relatat oamenilor legii că „nu mai știe nimic” despre el.

Dispariția a fost anunțată, la poliție, ieri, în jurul prânzului. Fratele bărbatului dat dispărut le-a spus oamenilor legii că ultima dată s-a întâlnit cu el în luna august a acestui an. Ulterior, fiind plecat la muncă în străinătate, ar fi aflate că fratele său ar fi fost găsit decedat pe raza municipiului Petroșani.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 49 de ani nu are o locuință stabilă, a avut mai multe internări diferite unități medicale și ultima dată a fost văzut în municipiul Petroșani la jumătatea lunii septembrie 2019”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Semnalmente

Bărbatul, dat dispărut, se numește Doru -Emilian Catrina. Are o înălțime de aproximativ 1,80-1,85 metri, o greutate de circa 60 de kilograme, constituție astenică, fața ovală, cu pomeții proeminenți, păr șaten spre blond, tuns scurt, într-o parte, ochi căprui, nas și buze normale. Este posibil să fie îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare neagră, blue-jeans și o pereche de pantofi sport. Este bolnav de psoriazis, având pe față și pe corp semnele acestei boli, mâna dreaptă prezintă paralizie și se deplasează foarte greu.

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmării naţionale. Persoanele care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Articolul precedentPrimăria Petroșani cumpără energie de la CEZ
Articolul următorMinerii din Valea Jiului vor să se reprofileze