Pasionaţii de kickbox sunt aşteptaţi sâmbătă, 12 octombrie 2019, la un antrenament susţinut de sportivi din cadrul Boiciuc Academy Deva. Demonstraţia de kickbox va avea loc în Cetatea Deva, pe Platforma Artilerie Vest, începând cu ora 13:00.

Cei prezenţi vor putea urmări în acţiune kickboxeri care au făcut performanţă şi care au obţinut rezultate remarcabile la competiţiile naţionale de gen. Printre aceştia se numără Sacas Agnes – o kickboxeriţă care a demonstrat prin rezultatele obţinute că acest sport poate fi practicat nu doar de băieţi, ci şi de fete, Grasu Rareş – un tânăr kickboxer, în vârstă de doar 7 ani, care a surprins prin rezultatele deosebite la competiţii dar şi prin devotament şi disciplină, Berei Nicky – un kickboxer care demonstrează că perseverenţa, tenacitatea şi munca pot învinge, de multe ori, talentul şi Floricel Rareş – un kickboxer adolescent care a demonstrat că dacă îţi doreşti cu adevărat să performezi în ceea ce te pasionează, vei reuşi.

 

Antrenamentul din Cetatea Deva va fi condus de preşedintele Academiei de kickbox, Flavius Boiciuc. Palmaresul său ca profesionist la kickboxing cuprinde 37 meciuri, naţionale şi internaţionale, cu un bilanţ de 29 de victorii.

Deveanul Flavius Boiciuc antrenează atât copii cât şi adulţi care doresc să-şi îmbunătăţească atât condiţia fizică, cât şi stilul de viaţă. Cei care doresc să înveţe cum pot să obţină un corp de invidiat şi o condiţie fizică de luptător sunt invitaţi să se înscrie la Boiciuc Academy Deva.

Demonstraţia de kickbox este organizată de Boiciuc Academy Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.

Considerat sportul celor putenici, kickboxingul este o combinație de arte marțiale cu tehnici preluate din Muay Thai, Karate și Soringi Kempo. Acest sport a apărut în anii ’60 la Tokio, avându-l ca părinte pe Noguchi Osamu, unul dintre cei mai mari promotori de lupte în Japonia. Este o metodă neegalată de auto-apărare și extrem de eficientă de formare profesională, de fitness total.
În ultimul sfert de secol, kickboxul s-a dezvoltat constant la nivel mondial.

Articolul precedentExpertizarea „autostrăzii -muzeu” abia a început, în ciuda declaraţiilor ministrului Cuc. CNAIR: „Va dura 40 de zile”
Articolul următorUn primar poartă ilegal uniforma militară