Județul Hunedoara a intrat cu două municipii în competiția „Hai în Pauza de Mișcare”, ce are drept miză câștigarea unui festival “Bucurie în Mișcare” pentru oraș. Cu două zile înainte de finalul competiție, Deva se afla pe locul doi în grupa sa (din opt), iar Orăștie pe locul trei.

La nivel național, sunt 32 de orașe participante la „Bucurie în mișcare”, împărțite în patru grupe, în funcție de mărime.

Competiția, care se desfoară până pe 15 martie, își propune să atragă atenția asupra nevoii de mișcare ca soluție la stresul vieții cotidiene și se adresează persoanelor, organizațiilor și entităților preocupate de sport și de un stil de viață sănătos care își doresc să aducă în orașul lor festivalul “Bucurie în Mișcare”. Fiecare persoană care a împlinit 16 ani își poate susține orașul, postând pe Facebook și /sau Instagram o imagine sau un video în care arată cum face mișcare. Fiecare postare valorează 10 puncte, iar orașele care adună cel mai mare punctaj câștigă un festival Bucurie în Mișcare. Cele 12 festivaluri vor avea loc în perioada mai – iunie și presupun, în fiecare oraș, două zile cu zeci de activități în aer liber, demonstrații și concursuri diverse.

Articolul precedentFestival dedicat regretatului interpret Drăgan Muntean. Interpreți din toate colțurile țării vor veni la Deva
Articolul următorUn șofer băut a intrat cu mașina într-un panou publicitar din Deva