Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost atacat în timp ce călătorea cu trenul de la Deva spre Simeria. Un individ s-a năpustit asupra lui, l-a lovit și i-a luat toți banii pe care omul îi avea la el.

Totul s-a întâmplat la adăpostul nopții, noaptea, în jurul orei 23:00. Bărbatul s-a plâns polițiștilor de la „Transporturi Feroviare” cărora le-a povestit tot ce a pățit. „Polițiștii Postului de Poliție TF Simeria au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din orașul Simeria, cu privire la faptul că, în timp ce călătorea cu trenul de la Stația Deva spre Simeria, i-au fost sustrași 650 de lei și un card bancar prin violență, de către un bărbat care l-a lovit, după care a fugit”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Oamenii legii au reușit să îl prindă pe suspect. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea hunedoreană Brănișca. Acesta a fost reținut, în prima fază. Ulterior, magistrații au dispus ca acesta să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentSalariile minerilor din Valea Jiului vor fi majorate
Articolul următorCetățean grec, implicat într-o coliziune pe DN 7, la ieșirea din Vețel