Consiliul județean Hunedoara, prin Agenția de Dezvoltare Economică și Socială transmite antreprenorilor din industria turismului hunedorean, invitația de a participa la cea de-a XII-a ediție a Târgului de Turism “VACANȚA” de la Constanța, eveniment care se va desfășura în perioada 28 – 31 martie 2019 în cadrul Pavilionului Expozițional Constanța.

Acest eveniment, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), va reuni sub același acoperiș importante agenţii de turism și tur-operatori, unități de cazare, autorităţi publice din România, reprezentanți ai obiectivelor turistice, precum și delegați ai oficiilor de turism din străinătate.

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2019 va fi deschis pentru vizitare pe parcursul celor patru zile în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Consiliul Județean Hunedoara va fi prezent în cadrul evenimentului cu un stand expozițional mobil, propunând publicului o ofertă atractivă în materie de turism montan, turism de relaxare, turism de aventură, trasee, sejururi și city break-uri în județul nostru. În acest sens, în scopul continuării dezvoltării turistice a județului Hunedoara, operatorii de turism din județ sunt invitați să participe ori să pună la dispoziție materialele de prezentare și promovare a unităților turistice și de agrement care se află în administrarea lor, pentru a beneficia de ocazia promovării directe a unităților pe care le reprezintă.

Articolul precedentAccident cumplit între Petroșani și Hațeg. O femeie a fost decapitată
Articolul următorProtest al angajaților „Goscom” Orăștie. Oamenii susțin că sunt supuși unor abuzuri și au salarii de mizerie