Caz incredibil la Deva. Şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, Ovidiu Sebastian Martin, a fost agresat în plină stradă de un grup de tineri necunoscuţi.

Totul s-a întâmplat luni seară, în jurul orei 23:00, pe strada Mărăşti din centrul oraşului, în timp ce comisarul şef, în vârstă de 54 de ani, îşi plimba câinele. Câţiva indivizi au tăbărât peste el şi i-au aplicat mai multe lovituri. Deocamdată, nu se cunoaşte identitatea agresorilor. Poliţiştii au deschis, în acest caz, un dosar penal.

Oamenii legii s-au autosesizat ca urmare a apelului primit pe 112 de la soţia comisarului. Ovidiu Martin a fost transportat, la scurt timp de la incident, cu o Ambulanţă la Spitalul Judeţean din Deva. Se pare că, în urma altercaţiei, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral şi mai multe escoriaţii, în momentul de faţă, aflându-se în afara oricărui pericol. „În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, momentan, cu autori necunoscuţi. Se fac cercetări pentru identificarea autorilor. Se pare că, a fost vorba despre un conflict spontan, cu câţiva tineri, o altercaţie care nu ar avea legătură cu funcţia pe care partea vătămată o îndeplineşte în subordinea Prefecturii Hunedoara”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara nu a depus, momentan, plângere la poliţie, având dreptul să facă acest lucru în termen de 90 de zile.

Articolul precedentVremea rea suspendă examenele pentru obținerea permisului de conducere
Articolul următorFOTO: Trafic îngreunat pe DN 66