Un număr de șapte localități ale județului Hunedoara erau, în această dimineață, în continuare, afectate de lipsa energiei electrice, din cauza ninsorilor.


Potrivit unei informări a reprezentanților companiei de electricitate, azi dimineață, în județul Hunedoara erau nealimentate șapte linii electrice aeriene de medie tensiune parțial. „Aproximativ 200 de echipe ale E-Distribuție și ale contractorilor societății sunt mobilizate în zona de responsabilitate a E-Distribuție Banat și intervin, în continuare, în teren pentru remedierea avariilor provocate de căderile de zăpadă. Principalele cauze care au produs defecțiuni ale rețelei de distribuție a energiei electrice au fost copacii rupți sub greutatea zăpezii depuse care au căzut peste liniile electrice, rupând sau contorsionând conductoarele și ducând la spargerea izolatorilor. (…) În data de 20 decembrie, la ora 10:00, (…)   în județul Hunedoara erau nealimentate 7 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 7 localităţi. În urma lucrărilor din timpul serii și a nopții, numărul clienților nealimentați ca urmare a avariilor din rețelele de medie tensiune a scăzut la aproximativ 4.200, din care circa 3.300 în judetul Timiș, 600 în Caraș-Severin, circa 100 în Arad și 200 în Hunedoara”, a comunicat E-Distribuție.

Sursa foto: E-Distribuție

Conform reprezentanților companiei, după remedierea efectelor din rețeaua de medie tensiune, echipele vor rămâne în teren până la remedierea tuturor deranjamentelor individuale sau colective din rețelele de joasă tensiune. “Reamintim clienților numerele de telefon pentru semnalarea de deranjamente: 0800070444 (număr tip TelVerde, apelabil gratuit din rețelele de telefonie din România) sau prefixul județului+929 (număr cu tarif normal)”, au adăugat cei de la E-Distribuție.

 

 

Articolul precedent20.000.000 de lei pentru reparațiile acoperișurilor blocurilor din Aninoasa
Articolul următorPolițiștii din Hunedoara, colindați de copii