Un număr de 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere produse în acest week-end. Conform datelor IGSU, peste 3.500 de persoane au fost asistate medical de echipajele SMURD

Echipajele IGSU au avut, în weekend, 4.347 de intervenţii în situaţii de urgenţă, acţionând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor pentru 3.569 de persoane aflate în dificultate. 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere.

„În acest sfârşit de săptămână, pompierii au gestionat 4.347 de intervenţii în situaţii de urgenţă. Majoritatea dintre acestea a constat în asistenţă medicală de urgenţă, echipajele SMURD acţionând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor pentru 3.569 de persoane aflate în dificultate. În afara acestor situaţii, salvatorii au intervenit pentru stingerea a 343 de incendii, precum şi în alte 496 de intervenţii, în sprijinul comunităţilor, cum ar fi deblocare persoane sau animale, distrugere muniţie neexplodată etc”, a transmis, luni, IGSU.

Echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în 17 cazuri, pentru extragerea victimelor din autoturismele implicate în accidente rutiere.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentCod GALBEN de CANICULĂ în vestul țării. Temperaturile ating 39 de grade!
Articolul următorCoronavirus 26 iulie: 84 de noi infectări, la nivel național! Situația în fiecare județ!