În cadrul unei ședințe de urgență ce a avut loc astăzi la primăria municipiului Hunedoara s-a luat hotărârea ca toți hunedorenii care se întorc în aceste zile din Italia, din zonele afectate de coronavirus, vor sta în carantină 14 zile.

Hotărârea a fost luată de către primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, împreună cu reprezentanții Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara” , comandantul Poliției Municipiului Hunedoara, șeful Direcției de Asistență Socială a municipiului Hunedoara și directorii unităților medicale subordonate Primăriei.

De asemenea toate unitățile medicale din municipiu vor intra în carantină. „Nimeni în afara personalului de serviciu nu va putea intra sau ieși din spital, accesul vizitatorilor va fi restricționat pentru a evita o eventuală răspândire a virusului. De asemenea, personalul medical va fi verificat înainte de a intra în unitățile medicale. Bolnavii care se prezintă la UPU cu simptome de gripă sunt testați pentru gripă, iar dacă rezultatul este pozitiv, sunt internați la secția de Boli Infecțioase”, a menționat Dan Bobouțanu.

 

Articolul precedentPatru eleve au ajuns la spital în urma unei dezinfecții efectuate în școală
Articolul următorKlaus Iohannis face apel la calm: „Nu avem niciun caz de coronavirus până în prezent, dar trebuie să fim în alertă”