Hunedorenii care încă nu și-au plătit impozitele și taxele locale mai au puțin timp la dispoziție să facă acest lucru, fără să achite penalități. Luni, 1 octombrie, este ultima zi în care obligațiile fiscale mai pot fi onorate de către contribuabili fără a mai plăti ceva în plus.

Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Hunedoara aduce la cunoștința hunedorenilor că mai au la dispoziție doar trei zile pentru achitarea obligațiilor fiscale pentru semestrul al doilea din 2018.

“Având în vedere faptul că, ziua de 30 septembrie 2018 este nelucrătoare, termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului al doilea al anului se prelungește până luni, 1 octombrie 2018, inclusiv. După această dată, se va percepe o majorare de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate la termen, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună de întârziere”, spun reprezentanții municipalității.

Pentru a evita aglomerația de la ghișee, Primăria pune la dispoziția contribuabililor modalități facile de achitare online: pe site-ul instituției, cu autentificare, sau pe www.ghiseul.ro, unde contul poate fi creat imediat.

Cei care optează pentru varianta clasică de plată, trebuie să știe că programul de lucru la ghișeele Primăriei Hunedoara este următorul:
• luni, marţi și miercuri – între orele 7:30-16:30;
• joi – între orele 7:30-18:30;
• vineri – între orele 7:30-14:00.

 

Articolul precedentLocurile bugetate de la Universitatea din Petroșani au fost ocupate
Articolul următorCinematograful mobil poposește la Hunedoara. “Berzele” rulează, în această seară, în parcarea unui centru comercial din oraș