Galeria de Artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni găzduieşte, în aceastã perioadă, expoziţia artistului plastic  Eliodor Mihăileanu. Aceasta a fost vernisată astăzi, 8 decembrie, în prezența artistului, iar la eveniment au participat membrii ai Asociaţiei Culturale ,,Iosif Tellmann’’, colegi şi prieteni ai acestuia, iubitori de artă.

Pe simeze sunt expuse 30 de lucrări realizate în creion, peniță, laviu, acuarelă şi ulei, reprezentând peisaje, portrete, animale, păsări sau flori. Artistul Eliodor Mihăileanu are la activ peste 20 de expoziţii personale şi a participat la numeroase expoziţii colective de artă plastăcă din țară. De asemenea, a făcut ilustraţie de carte.

De această dată, Eliodor Mihăileanu a adus în faţa publicului, pe lângă o parte din lucrările sale, și albumul personalo de artă plastică intitulat ,,Cãlãtor pe drumul fericirii’’.

Expoziția poate fi vizitată în continuare, până în data de 8 ianuarie 2019 la Galeria de Artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni, în intervalul orar 9-16.

Articolul precedentNoul Mers al Trenurilor intră, de astăzi, în vigoare. Ce schimbări sunt?
Articolul următorFOTO| Accident pe autostrada A1, între Orăştie şi Deva. O maşină a luat foc după impactul cu parapeţii