O delegație formată din dascăli din județul Hunedoara a participat în Tanzania, la un schimb de experiență. Oficialii Inspectoratului Școlar Hunedoara vin cu o serie de lămuriri, iar pe parcursul acestei săptămâni vor veni cu informații suplimentare despre deplasarea pe continentul african. Timp de opt zile, profesorii au întreprins mai multe activități în Tanzania.

A fost o experiență unică, de neuitat, o adevărată lecție de viață! Oamenii din Tanzania sunt buni, ospitalieri, credincioși și foarte respectuoși.Am fost impresionați foarte mult de respectul pe care copii și tinerii îl au față de părinții lor și față de persoanele în vârstă.  “Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate””, arată reprezentanții ISJ Hunedoara.

În perioada 1 – 9 februarie 2019 o delegație formată din patru membri a efectuat o vizită oficială în Regatul Unit al Tanzaniei. Am vizitat următoarele instituții: VETA – Vocational Educational and Training Authority, Unique Academy, Halisi Secondary School și Mwenge Local Vocational Centers. Am participat la o întălnire cu reprezentații Organizației Ruuner Yetu, regiunea Mbeya, district Rungwe, care se implică în multe acțiuni de caritate și de voluntariat.A fost o experiență unică, de neuitat, o adevărată lecție de viață!Oamenii din Tanzania sunt buni, ospitalieri, credincioși și foarte respectuoși.Am fost impresionați foarte mult de respectul pe care copii și tinerii îl au față de părinții lor și față de persoanele în vârstă. “Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate”Mai multe informații despre această experiență minunată vă oferim joi, 14.02.2019, ora 12,00, la sediul inspectoratului școlar, în sala Europa, in cadrul unei conferințe de presă. Invităm și pe această cale reprezentanții din mass-media locală să fie alături de noi.

Publicată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara pe Marţi, 12 februarie 2019

În perioada 1 – 9 februarie 2019 o delegație formată din patru membri a efectuat o vizită oficială în Regatul Unit al Tanzaniei. Am vizitat următoarele instituții: VETA – Vocational Educational and Training Authority, Unique Academy, Halisi Secondary School și Mwenge Local Vocational Centers. Am participat la o întâlnire cu reprezentații Organizației Ruuner Yetu, regiunea Mbeya, district Rungwe, care se implică în multe acțiuni de caritate și de voluntariat.

Articolul precedentFOTO| Delegație militară româno-americană, în vizită la Deva
Articolul următorFOTO+VIDEO: Pompierii hunedoreni, alături de bunicii din satele de munte