Un şofer a murit după ce TIR-ul pe care îl conducea s-a răstunat, astăzi dimineaţă, la marginea Drumului Naţional (DN) 7, la intrarea în localitatea Gothatea, din judeţul Hunedoara. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din judeţul Prahova, a rămas încarcerat.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate din cabina zdrobită a autotrenului. Din nefericire, bărbatul a decedat.

Pompierii Secţiei Ilia, specializaţi în prim ajutor şi descarcerare, au intervenit la accidentul rutier în care a fost implicat un autotren ce s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, şoferul camionului a decedat, fiind încarcerat. În sprijinul pompierilor a acţionat şi un echipaj al Drumurilor Naţionale, pentru scoaterea victimei şi ridicarea camionului”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

TIR-ul transporta carcase de porc şi se deplasa pe sensul Deva-Arad, fiind înmatriculat în judeţul Argeş. Traficul rutier nu a fost afectat. Cauza va fi stabilită de polițiști, în urma cercetărilor.

Articolul precedentMoș Crăciun vine la copiii din Lupeni
Articolul următorCondiții perfecte pentru schiat în stațiunea montană Straja