Focul s-a dezlănţuit, azi noapte, la o casă din municipiul Deva. Pompierii au intervenit, de urgenţă, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperişul imobilului.

Totul s-a întâmplat la un imobil de pe strada Orhideelor din municipiu. 16 pompieri au acţionat la faţa locului, cu trei autospeciale, cu capacitatea de 2.000 şi 9.000 de litri, şi o ambulanţă tip B2.

Echipele de intervenţie au reuşit limitarea incendiului în limitele găsite la sosire şi stoparea propagării arderii la locuinţele din apropiere. Arderea a distrus acoperişul, cu o suprafaţă de aproximativ 140 de metri pătraţi, şi structura din lemn a acestuia. De asemenea, au ars obiecte de mobilier, textile, cherestea, electrocasnice”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Din fericire, nimeni nu a fost intoxicat cu fum sau rănit în urma incendiului.

După finalizarea operaţiunilor de stingere, pompierii au concluzionat că incendiul a fost provocat de un coş de fum necurăţat şi neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Articolul precedentINCONŞTIENŢĂ. Maşină cu numere de Hunedoara, filmată circulând pe contrasens pe autostrada A1 Arad -Nădlac
Articolul următorTopirea zăpezilor lasă mii de locuitori ai Văii Jiului fără apă