Magia sărbătorilor de iarnă și-a făcut simțită prezență la Orăștie, acolo unde Moș Crăciun în persoană a ajuns deja, nu cu sania trasă de reni, ci cu o trăsură fermecată. Copiii, părinții și bunicii din oraș au avut ocazia să îl vadă, dar și să se plimbe, pe străzile municipiului, alături de el și cei mai vrednici elfi.

Sursa foto: Primăria municipiului Orăștie

Pentru a-i face bucuroși pe cei mai mici dintre locuitori, autoritățile locale din Orăștie l-au adus pe Moș Crăciun. Cel mai îndrăgit personaj de către cei mici s-a plimbat, aseară, pe străzile orașului, cu o trăsură trasă de cai.

Moșul a făcut un tur al municipiului, spre marea bucurie a micuților. El a pornit, cu trăsura lui, din Piaţa Victoriei, pe străzile Decebal, Viilor, Primăria, Gheorghe Bariţiu, Dr. A. Vlad, zona Zăvoi (circ), Dr. A. Vlad, V. Babeş, P. Maior, Cojocarilor, T. Vladimirescu, Libertăţii, 1 Mai, Unirii, Tîrgului, Aleea Moţilor, Gării.

Înainte, cei mici au putut participa la atelierele de pictură, desen şi decoraţiuni de Crăciun, organizate, începând de săptămâna trecută, în Piaţa Victoriei din oraş, unde s-au putut juca şi demonstra îndemânarea şi talentul. Cele mai frumoase creaţii ale copiilor au fost premiate în cadrul unei tombole organizate în fiecare seară.

Moş Crăciun a primit scrisorile de la cei mici și a făcut fotografii cu fiecare copilaș în parte. „Dragi copii, părinţi şi bunici, haideţi să primim spiritul sărbătorilor în suflet și să-l aşteptăm împreună pe Moş Crăciun cu voie bună și bucurie, cu pace și înțelepciune”, a declarat Ovidiu Laurenţiu Bălan, primarul municipiului Orăştie.

Articolul precedentFOTO: Firma de salubritate care va acționa în Valea Jiului și-a prezentat flota
Articolul următorCrăciun special alături de copiii speciali