Iluminatul festiv a fost aprins și în municipiul Vulcan în prezența a sute de copii. La fel ca în fiecare an, pe scena amplasată în fața Primăriei din localitate a avut loc și un concert de colinde susținut de elevii unităților de învățământ.

Municipiul Vulcan este împodobit în culorile tricolorului, pentru a marca astfel și centenarul Marii Uniri. Peste drum de Primărie a fost amenajat și un mic, dar elegant orășel al copiilor, iar pe bulevard, cu sprijinul unor comercianți invitați de autoritățile locale, s-a deschis și un mic târg de iarnă cu produse specifice.

”Bucuria de a-i vedea pe micuți antrenați în lumea magică a Moșului, care le-a pregătit copiilor dulciuri și desene animate, este cea mai mare răsplată pe care această sărbătoare o poate aduce. I-am întrebat dacă au fost cuminți și dacă-și merită cadourile Moșului și, evident, răspunsul a fost unul pe măsură: toți copiii au răspuns la unison că au fost și sunt cuminți”, a spus viceprimarul Cristian Merișanu.

Acesta spune că pentru a-i cunoaște și mai bine pe toți copiii cuminți din Vulcan, începând de anul acesta, va fi selectat grupul COPIILOR LUI MOȘ NICOLAE, care vor avea misiunea să facă alături de colegii și prietenii lor, cât mai multe fapte bune, participând la acțiuni organizate de primărie, în colaborare cu școlile și grupuri de societate civilă din Vulcan.

 

 

Articolul precedentProgramul „Târgului de Iarnă” de la Deva. Spectacole până în ultima zi a anului în centrul istoric al oraşului
Articolul următorPentru copiii din Petroșani, Moș Crăciun vine din Germania