Copiii de etnie romă din Vulcan s-au întrecut la fotbal. Această competiție sportivă organizată de Primărie și Consiliul Local pentru copiii și tinerii romi, este un succes, spun edilii din municipiul Vulcan. 

Entuziasmul cu care cetățenii din cartierele Colonia-de-Jos, Crividia, Centrul Vechi și Micro 3B s-au mobilizat pentru tot ceea ce a însemnat desfășurarea acestui eveniment sportiv, este o confirmare a dorinței lor de integrare în activități care să le pună în evidență calitățile, pasiunile și bucuria de a trăi.


La prima ediție desfășurată pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr.4 au participat 4 echipe, două de copii din Crividia și Centrul Vechi și două de tineri din Micro 3B și Colonia-de-Jos. Festivitatea de premiere a fost organizată în Colonia-de-Jos, unde toate cele 4 echipe au fost premiate cu diplome și dulciuri, oferite de organizatori.


Au fost prezente și momentele artistice, realizate cu copiii și tinerii din aceste zone, care au recitat, au cântat și dansat, în ritmurile muzicii tradiționale a romilor.

Articolul precedentA „arat” cu autoturismul gospodăria unui vulcănean
Articolul următorCercetătorii de la INSEMEX premiați de premierul Viorica Dăncilă