A plecat la cules de ciuperci, dar nu a mai găsit drumul de întoarcere. Este vorba despre un bătrân, în vârstă de 78 de ani, care s-a rătăcit în zona Vîrtoape -Valea Mică, din localitea hunedoreană Grădiștea de Munte.

Imagine

Omul a plecat la cules de ciuperci, ieri, dar l-a prins întunericul în zona împădurită și nu a mai găsit drumul de întoarcere spre casă. Aseară, în jurul orei 20:15, a sunat la 112, cerând ajutor. Cum bateria de la telefonul mobil i s-a descărcat, bătrânul nu a mai apucat să ofere prea multe date pentru localizare. În căutarea lui au plecat jandarmi din cadrul Posturilor de Jandarmi Montane Costeşti şi Grădiştea de Munte-Sarmizegetusa Regia. Din fericire, acesta a fost găsit în scurt timp.

“Bărbatul a fost găsit de către un jandarm din cadrul Postului de Jandarmi Montan Grădiştea de Munte-Sarmizegetusa Regia, aflat în timpul liber. Jandarmul, care a pornit cu autoturismul proprietate personală, în căutarea acestuia a reuşit să îl găsească la aproximativ șase kilometri de Valea Anineșului. Bărbatul a fost transportat la școala primară din localitatea Grădiștea de Munte, unde a fost solicitată şi o ambulanță, în vederea acordării sprijinului medical de specialitate, având în vedere starea de panică în care acesta se afla. După ce a fost stabilizată, persoana rătăcită a fost însoțită de către jandarmi, la domiciliul acesteia, din localitatea Grădiștea de Munte”, au informat, în această dimineață, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara.

Sursa foto: IJJ Hunedoara

Articolul precedentReorganizarea Complexului Energetic Hunedoara se complică
Articolul următorTânăr urmărit național, reținut la Petroșani