Eforturi susţinute ale pompierilor hunedoreni pentru stingerea unui incendiu propagat pe sute de metri pătrați la acoperișul unei locuinţe din Baldovin.

Alarma s-a dat aseară, în jurul orei 23:00, pompierii Staţiei Brad fiind solicitați să intervină de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul comun al unei case și anexe din localitatea Baldovin.

„Incendiul s-a propagat cu repeziciune, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, favorizat de elementele combustibile din structura acoperișului. În sprijinul pompierilor brădeni a sosit și un echipaj de la Detașamentul Deva cu o autospecială cu capacitate de 9.000 litri, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Un număr de 24 de pompieri au fost implicaţi în operaţiune. În aproximativ două ore, aceștia au reușit lichidarea incendiului. „Din cauza deficitului de surse de apă în zona producerii incendiului pompierii au realizat alimentarea cu apă în sistem navetă de la o sursă aflată la aproximativ cinci kilometri de locul intervenţiei. Echipele de intervenţiei au reușit salvarea încăperilor locuinţei, incendiul fiind localizat la nivelul acoperișului și a anexelor din lemn”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, maiorul Anemona Doda.

Se pare că, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

Sursa foto: ISU Hunedoara
Articolul precedentPeste 200.000 de lei pentru curățarea albiilor
Articolul următorMașina Poliției Rutiere, implicată într-un accident de circulație