O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier ce s-a produs, astăzi, pe Drumul Județean 687, cel care face legătura între municipiile Deva și Hunedoara. Un autoturism a intrat într-un stâlp de iluminat public. Cel mai probabil, șoferul circula cu viteză, impactul cu stâlpul fiind violent.

Sursa foto: Info Trafic județul Hunedoara

Evenimentul rutier s-a produs în dreptul localității Cristur. La fața locului au intervenit mai multe echipaje. Șoferul a fost scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii de pompieri. „Pompierii Detașamentului Deva, specializați în descarcerare și stingere, au intervenit la accidentul în care a fost implicat un autoturism intrat într-un stâlp de curent. În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată, conștientă. Pompierii, alături de medicii Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) au stabilizat și extras persoana rănită”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență din Deva. Polițiștii urmează să stabilească, în urma cercetărilor, circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Articolul precedentPericol de avalanșă în munții Parâng
Articolul următorDat în urmărire internațională de autoritățile judiciare din Germania, prins la Hunedoara