Răzvan Mareș, fost viceprimar al municipiului Deva, a pierdut definitiv procesul deschis împotriva Consiliului Local (CL). Acesta a cerut suspendarea hotărârii prin care a fost schimbat din funcția pe care a ocupat-o în conducerea municipalității.

Magistrații de la Curtea de Apel Alba-Iulia s-au pronunțat în acest caz. Instanța a decis să respingă recursul formulat de către Răzvan Mareș. „Respinge ca neîntemeiat recursul declarat de către Mareş Cosmin Răzvan împotriva Sentinţei nr. 795/CA/2018 pronunţată de Tribunalul Hunedoara – Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ, Fiscal în dosar nr. 3000/97/2018. Definitivă”, se arată în hotărârea luată de judecătorii de la Curtea de Apel Alba-Iulia.

Răzvan Mareș este actualmente consilier local. Acesta a fost schimbat „cu circ” din funcția de viceprimar al Devei, în vara acestui an. El a fost „dat jos” din conducerea administrației publice, prin votul aleșilor locali, după alte două încercări eșuate. Ședința CL în cadrul căreia s-a luat decizia a fost una foarte tensionată și de lungă durată din care nu au lipsit acuzațiile și schimbul de replici dure. O treime dintre consilierii locali i-au reproșat atunci lui Răzvan Mareș că este factorul declanșator al unei stări de tensiune în primărie și că le strică imaginea colegilor său prin afirmațiile și postările sale de pe rețeaua de socializare. Dragi consilieri liberali, nu o să reușiți să îmi închideți gura!”, a replicat acesta.

Răzvan Mareș a deținut funcția de viceprimar al Devei timp de aproape doi ani.

Articolul precedentCele mai frumoase cântece patriotice ale românilor se vor auzi la centrul cultural din Deva
Articolul următorO clădire din Deva și-a schimbat aspectul. Urmează alte două care vor „prinde” culoare