Trei cinematografe din județul Hunedoara difuzează în premieră un film în noul format revoluţionar 3D+ HFR. Astfel cinematograful Șerban Ionescu din Petroșani, Cinema City Deva și Cinematograful Flacăra din Hunedoara se alătură altor 36 de locații din țară unde va fi vizionat filmul Gemini Man cu acest format revoluționar.

Acesta este un format digital revoluționar cu o rată de 60 de cadre pe secundă, mai mult decât dublu față de rata tradițională pe secundă a filmelor, ceea ce oferă spectatorului o experiență amplificată de imersie totală în formatul 3D.Cu 60 de imagini 3D proiectate pe secundă, derivate dintr-un master impecabil de 120 de cadre pe secunde, redă imaginile mai aproape de ochiul uman decât a fost posibil vreodată, aducând privitorul chiar în mijlocul acțiunii. Mai multe imagini înseamnă mai multă profunzime, permițând, astfel, spectatorului să vadă și să perceapă mult mai multe detalii într-un cadru. Acest mix de performanță tehnologică și acțiune aduce pe marele ecran viziunea intactă a spectacolului vizual creat de regizor. Acest progres în narațiunea vizuală oferă spectatorilor cea mai fascinantă și mai captivantă experiență cinematografică din tot ce poate oferi o sală de cinema în acest moment.

Pentru a scoate în evidență această particularitate a lui Gemini Man, studiourile Paramount Pictures au lansat în acest week-end un clip video cu imagini din culise, ce explică tehnologia 3D+ folosită, în care detaliile sunt mult mai bine redate, iar spectatorul se simte purtat chiar în mijlocul acțiunii. Cineastul vorbește chiar de o „nouă eră în cinematografie”, datorată acestor inovații în modul de capturare și de redare a imaginii.

 

Articolul precedentDascălii, sărbătoriți la Lupeni
Articolul următorFOTO+VIDEO: Accident mortal pe DN 66, în localitatea Băcia