Elena Udrea a publicat, miercuri seară, o nouă fotografie în care apare împreună cu fiica sa. Într-un prim mesaj pe noul an 2020, fostul ministru spune că „dacă am scăpat de război, avem timp de poveşti”. Povestea spusă fiicei sale este „Capra cu trei iezi”, despre care recunoaște însă că nu o mai ştie foarte bine. 

Elena Udrea şi fiica sa sunt îmbrăcate în roşu şi sunt aşezate pe covor, în faţa şemineului. Sunt aceleaşi ţinute pe care cele două le-au avut şi în ultima fotografie, postată în 26 decembrie.  

Elena Udrea a scris pe Facebook că, dacă tot a scăpat de război, făcând aluzie la situaţia tensionată din Iran, i-a spus o poveste fiicei sale, însă nu a mai apucat să o termine, pentru că micuţa a adormit. Ea recunoaște că nu mai ține minte finalul poveștii și cere ajutorul internauţilor .

”Wow…în seara aceasta am spus prima poveste copilului meu… nu mi-am imaginat vreodată momentul acesta. Luată pe nepregătite, am povestit «Capra cu trei iezi». Din fericire, Eva a adormit atunci când lupul a mâncat iezii, pentru că nu mi-am amintit finalul. Cum a reuşit capra să îi salveze până la urmă?”, scrie Elena Udrea, miercuri seară, pe Facebook, alături de fotografia în care apare alături de fiica sa.

”P.S: Dacă am scăpat de război, avem timp de poveşti. La mulţi ani în 2020!”, a mai scris Udrea.

Informează www.realitatea.net

Articolul precedentPolițiștii de investigare a criminalității economice efectuează 102 percheziții domiciliare, în 25 de județe și în București
Articolul următorCirculație restricționată pe A1