Clanurile de interlopi au ieșit în prim plan, din nou, dar, de această dată, nu neapărat pentru vreo răfuială între ele, ci ca temă electorală, folosită tocmai de acea zonă politică, așezată în mod tradițional la masă cu interlopii! 

Să vedem cum – acum câteva zile, după ce Rise Project a publicat înregistrări audio care demonstrează că PSD Ilfov e controlat de Clanul Sportivilor, o grupare interlopă implicată în afaceri cu terenuri în jurul Capitalei, a ieșit și Marcel Ciolacu public și a anunțat revoluția! Dizolvarea întregii organizații PSD Ilfov.

Vă dați seama despre ce vorbim? Infiltrarea interlopă era atât de profundă în partid încât chiar liderul său a trebuit să dizolve o întreagă organizație! Dar de atâția ani de când presa vă arată adevărul despre cum aceste grupări fac legea, mână în mână cu oamenii dumneavoastră de partid, domnule Ciolacu, nu v-a lovit niciodată curajul de a face ordine? Doar acum, electoral, se poate? Cum arată un partid care a fost mai mereu la guvernare și care are la butoanele sale clanuri interlope? 

Și ca să vedeți culmea strategiei politice, același Ciolacu, intrat în mentalul colectiv drept „Doctor Haos”, după ce a recunoscut că nici PSD nu putea face un haos mai mare și tocmai pentru a putea să facă haosul ăla adevărat, e nevoie să depună moțiune de cenzură, a venit astăzi cu următoarea postare:

„Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului!”

Deci, cum? V-au sfătuit strategii că după scandalul interlopilor din PSD, e bine să folosiți tema în atacul guvernului? Și le și dați bani acestor strategi? 

Ce rușine pentru România, pentru noi toți să fim reprezentați de astfel de oameni! Cum să nu fi ajuns interesul pentru politică al cetățeanului de bun simț la cote atât de mici, după ce atâția ani au fost în funcții cheie toți certații cu legea, cu școala …

Spunea Vasile Dâncu, revenit în prim plan la PSD, că e nevoie de trei idioți ca să strice imaginea unui guvern.

Și noi ce vină avem că nu s-au limitat niciodată la trei?

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentBilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 1.309 cazuri noi și 41 de decese/ Au fost efectuate 24.108 de teste
Articolul următorUn pacient cu COVID-19 transferat în stare gravă de la Hunedoara a murit la spital în Arad