Cinematograful din Lupeni va intra în reparații. Liciația demarată de Compania Națională de Investiții a fost atribuită, iar lucrările vor începe. Reabilitarea Cinematografului Cultural din Lupeni este una din prioritățile edilului.

Proiectele au fost depuse la instituțiile abilitate. Costurile cu realizarea investiției se ridică la peste 75 de miliarde de lei vechi, sumele nefiind disponibile în bugetul local. Astfel, edilii au depus proiecte, iar banii vor venit de la Compania Națională de Investiții.

”O nouă investiție de maxim interes pentru municipiul Lupeni. S-a finalizat licitația pentru lucrările de modernizare a Cinematografului Lupeni, investiție în valoare de aproximativ 6 milioane lei”, a anunțat primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.

De ani de zile Cinematograful Cultural din Lupeni se află  într-o stare avansată de degradare. În tot acest timp, localnicii și-au dorit relansarea  cinematografului.  Acesta va fi cel de al treilea cinematograf din Valea Jiului, după cel de la Vulcan și cel din Petroșani.

 

Articolul precedentPovestea apei, la ora de dirigenție
Articolul următorLucrări pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Circulaţie restricţionată