Peste 30.000 de lei s-au colectat în urma unui bal anual caritabil care a avut loc la Petroșani. Suma este destinată pacienților internați la secția de îngrijiri paleative din Petrila, structură externă a Spitalului de Urgență Petroșani.

“Acțiunea, una caritabilă, și-a propus, pentru ediția din acest an, strângerea de fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare ale pacienților din secția de Îngrijiri Paleative din orașul Petrila, structură a Spitalului de Urgență Petroșani. La propunerea doamnei doctor Petronela Șodolescu, obiectivul balului la care au participat 100 de persoane a constat în strângerea de fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare ale pacienților din Secția de Îngrijiri Paleative Petrila”,  a declarat Cristian Tamaș, președintele Clubului Rotary Petroșani – Valea Jiului.

În urma biletelor vândute, a tombolei organizate și a donațiilor primite s-a colectat suma de 30.000 lei, precum un laptop și alte produse electronice. Toate acestea au fost donate de câștigătorii tombolei.

 

 

 

Articolul precedentDemersuri pentru a cincea poartă de intrare în Retezat
Articolul următorCea de-a IX-a ediție a Simpozionului Internațional SESAM s-a deschis la Petroșani