Orarul de funcționare pentru “Dog Park-ul” din Deva se va modifica, începând cu data de 1 noiembrie. Până la mijlocul lunii martie anul viitor, acesta va fi deschis între orele 09:00 și 17:00.

Amenajat pe o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați, parcul în incinta căruia stăpânii de câini își pot plimba animalele de companie, se află în administrarea Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală (SPIGM) Deva.

Administratorii parcului spun că acesta este bine pus la punct astfel încât câinii să se poată juca în voie. „Dog Park-ul este conceput special ca un spaţiu pentru plimbare, relaxare și joacă a câinilor, dar este dotat şi cu elemente pentru exerciţii şi dresaj a acestora: rampe, obstacole, cercuri pentru sărituri, tunel, cauciucuri suspendate și alte echipamente concepute special în acest sens. Toate aceste elemente montate în parc au fost reparate, curățate și vopsite, pentru ca patrupedele să le poată folosi la maximum. Iarba a fost tunsă, băncile montate pentru stăpânii animalelor au fost reparate și lăcuite, gardurile au fost vopsite”, au declarat aceștia.

Parcul este situat în apropierea șoselei de centură a Devei. Intrarea este gratuită, precum și folosirea echipamentelor pentru exerciții și dresaj canin, amplasate în parc. Dog Park-ul poate fi folosit și pentru concursuri de dresaj și expoziții canine. Conducerea SPIGM are în plan și organizarea de evenimente specifice: concursuri, expoziții canine etc., în incinta „Dog Park-ului” din oraș.

Articolul precedent„Arhitecturi medievale sibiene”, expoziție de pictură vernisată la Deva
Articolul următorDeszăpezire cu ora, la Aninoasa