Unul dintre cei mai importanți retaileri europeni de articole sportive, Decathlon, va deschide un magazin la Deva, în incinta celui mai mare centru comercial de la marginea orașului. Reprezentanții acestuia au anunțat semnarea parteneriatului.

Magazinul va fi primul Decathlon din județul Hunedoara și se va întinde pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați. Acolo, vizitatorii centrului comercial vor putea găsi o gamă variată de articole necesare pentru activități sportive și de recreere. „În 2015, mulți dintre locuitorii municipiului Deva au creat și semnat o petiție prin care solicitau deschiderea unui magazin Decathlon în oraș, iar prin încheierea acestui parteneriat reușim să îndeplinim una dintre dorințele clienților noștri. Suntem în etapa de obținere a autorizațiilor necesare pentru deschiderea magazinului și sperăm că primii clienți îi vor trece pragul în curând”, a declarat Andrei Teslici, directorul centrului comercial.

Pentru început, magazinul va avea o echipă de aproximativ 20 de angajați, iar clienții vor putea alege din peste 5.000 de articole și echipamente desinate practicării a peste 60 de sporturi.

 

 

Articolul precedentFOTO| TIR răsturnat pe marginea DN 66, în localitatea Merișor
Articolul următorMerele distribuite în școli și grădinițe, verificate de inspectorii DAJ