Cunoscutul artist american Dean Bowman va fi prezent, în această seară, în orașul Simeria, acolo unde va avea loc un eveniment dedicat, în special, celor mici, în așteptarea lui Moș Nicolae.

Manifestarea se va desfășura la Parcul de Afaceri din Simeria. Înainte de concertul solistului american și “The Road Band”, programat să înceapă la ora 19:00, cei prezenți vor putea lua parte la un atelier de decorațiuni pentru Crăciun, precum și la un atelier de canto pentru copii, susținut de Dean Bowman.

Americanul este unul dintre cei mai apreciaţi solişti de peste ocean. Despre el, celebra Madonna spunea că „are vocea lui Dumnezeu”, iar prestigiosul ziar „London Guardian” l-a numit „un poet al tonalităţilor, cu o tehnică desăvârşită, un adevărat star”. Dean Bowman a înregistrat în peste 32 de albume, devenind celebru în lumea întreagă cu albumul acappella „Death Don’t Have No Mercy”, iar în 2014 a fost nominalizat la „Juno Aword” pentru „Albumul de jazz tradiţional al anului.”

Simerienii vor putea să îl vadă și să îl asculte în cadrul evenimentului din această seară, organizat de Centrul Cultural și de Creație, Primăria și Consiliul Local al orașului.

Articolul precedent63.000 de lei alocă Primăria Petroșani pentru manifestările din luna cadourilor
Articolul următorProiectul privind realizarea Muzeului Civilizației Dacice la Orăștie, în faza de precontractare