Tichetele gratuite de călătorie pentru transportul public local din Deva, pentru intervalul decembrie 2018-martie 2019, sunt distribuite începând de astăzi, 19 noiembrie.

Locuitorii care beneficiază de aceste tichete se pot prezenta, pentru a le ridica, în două locații: fie la fosta Casă de Cultură din oraș, fie la Primărie, în funcție de categoria din care fac parte.

„Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 lei vor ridica tichetele gratuite de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva (holul intrării principale), de luni până joi – între orele 8:00-13:00, şi vineri – între orele 8:00-12:00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie) şi a cărţii/buletinului de identitate (copie). Veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva vor ridica tichetele gratuite pentru transportul în comun de la Primăria Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4), camerele 22 și 24, de luni până vineri – între orele 9:00-13:00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea actului de identitate (copie)”, au declarat reprezentanții Primăriei Deva.

Potrivit acestora, biletele pot fi ridicate până pe 7 decembrie.

În cazul beneficiarilor aflați în situații deosebite, care au probleme medicale sau absentează din localitate, perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie se prelungeşte cu două săptămâni, până în data de 21 decembrie.

Tichete gratuite pentru transportul public local sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe raza municipiului Deva.

Articolul precedentSudul judeţului Hunedoara, sub cod galben de vreme rea până luni dimineaţă
Articolul următorFOTO: Port popular și tradiții la Festivalul Floare de Colț de la Uricani