Un grup de patru cadre didactice de la Liceul ”Fernand Renaudeau” din localitatea Chole de pe Valea Loarei au fost, în această săptămână, oaspeți ai Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazu” din municipiul Vulcan.

Profesorii Viviane Audureau (matematică), Elielte Sireau-lesot (istorie), Jocelyb Benaud(chimie) și Guillaume Pluchon (sport) au fost prezenți la Vulcan, în cadrul unor program european care vizează schimbul de experiență în cadrele didactice de la colegiile și liceele din diverse state europene.

Acest program european de mobilități care, în premieră, este destinat cadrelor didactice completează cu succes seria programelor de mobilități pentru elevi Erasmus+ la care și liceul din Vulcan a subscris de mai mulți ani.

În cadrul schimbului de experiență dintre liceele ”Mihai Viteazu” din Vulcan și ”Fernand Renaudeau” din Chole (Franța), cei patru profesori francezi au avut posibilitatea de a asista la lecțiile deschise de matematică, istoria, chimie și sport.

În cursul acestui an, un grup de 4 profesori de la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Vulcan le vor întoarce vizita celor din Chole, unde vor vizita liceul ”Fernand Renaudeau”.

Articolul precedentVântul puternic face pagube. Copaci doborâți de vânt
Articolul următorComplexul Energetic Hunedoara, singurul participant la licitația pentru concesionarea termoficării