Consiliul Județean promite noi investiții pentru turismul din județ. Este vorba de promisiuni la momentul de față. Proiectele verbale includ drumurile care duc spre zonele turistice din județ.

Vrem să facem întreținere și să terminăm covorul asfaltic din zona Straja. Am făcut patru km anul trecut, mai sunt în jur de 3 km, ce vor fi finanțați pe lucrări de întreținere anul acesta. Avem starea de viabilitate pentru toate drumurile și veți avea surpriza că, începând de lua viitoare, fiecare consilier va primi pe mail toate datele, fiindcă sunt clare, suntem transparenți și vrem să știți toți unde se cheltuiesc acești bani, pe ce zone, pentru că așa este, județul e împărțit în cinci zone”,  a spus Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara.

Drumurile județene spre stațiunile montane din Valea Jiului se află în administrarea Consiliului Județean Hunedoara. Anul trecut, o porțiune de 4 km din Straja au fost modernizați, iar anul acesta o porțiune a carosabilului care duce spre Parâng se află în lucru.

 

Articolul precedentAu început lucrările de construcție a noului bloc ANL din Orăștie
Articolul următorDezbateri tematice despre comuna Densuș și Țara Hațegului