Concurs național de salvare minieră, la Petroșani. INSEMEX Petroșani organizează cea de-a 11-a ediție a Concursului Național de Salvare Minieră.  La concurs sunt așteptate să participe echipe de profil din întreaga țară. 

”Este o bucurie și o mândrie pentru noi că reușim, în condițiile în care este industria minieră la ora actuală, să continuăm acest concurs și să ajungem la ediția 11-a. La fel ca în anii precedenți, competiția este împărțită în două secțiuni. Mâine va avea loc concursul secțiunii miniere, de subteran, iar ziua de vineri va fi alocată pentru secțiunea unităților de suprafață din țară”, a declarat George Artur Găman, președintele Asociației Salvatorilor Minieri și de Suprafață.
Vor intra în concurs echipe din cadrul unităților miniere din Valea Jiului, dar și de la Salina Praid, însă competiția cuprinde și o secțiune pentru salvatorii de suprafață, unde participă salvatori de la Lukoil, OMV Petrom, Arcelor Mittal, Metrorex și de la unitățile Complexului Energetic Oltenia.

 

Articolul precedentSesiune de informare pe tema programului „Start -Up Nation”, la Deva, cu participarea a doi miniștri
Articolul următorSute de străzi din Hunedoara și satele învecinate vor fi reabilitate. Pe unele nu s-a mai intervenit de peste patru decenii