Cinci străzi din municipiul Vulcan rămân fără gaz. Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat luni, 21 octombrie, începând cu ora 9:00, pe 5 străzi din localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara.

 Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie, compania de gazenevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, luni, 21 octombrie a.c., începând cu ora 09:00, pe străzile: Nicolae Titulescu, Romanilor, Trandafirilor, Vasile Alecsandri şi Jiului.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Articolul precedentSe fac angajări la spitalul din Hunedoara. Este nevoie de medici
Articolul următorO societate plătește 3000 de euro pentru a avea alpiniști utilitari