CFR Cluj a surclasat-o pe Dinamo Bucureşti cu 4-0 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii de fotbal.

După 0-0 la pauză, CFR a făcut o repriză secundă foarte bună, punctând de patru ori.

Daniel Bîrligea (52) a deschis scorul pe contraatac, lansat de Panagiotis Tachtsidis. Karlo Muhar a majorat diferenţa cu o lovitură de cap (68), după un corner executat de Ciprian Deac. Pe final, nigerianul Philip Otele a reuşit o dublă (79, 82), pe contraatac, din pasele lui Peter Michael, respectiv Durel Avounou.

La Dinamo au debutat cu acest prilej fundaşul Edgar Miguel Ie, internaţional din Guineea-Bissau, şi atacantul kosovar Astrit Selmani. Fundaşul mauritan Aly Abeid a jucat primul său meci pentru CFR.

Mijlocaşul Ciprian Deac a disputat meciul cu numărul 400 în prima ligă din România, dintre care 355 în tricoul echipei clujene.

Dinamo venea după două victorii în campionat.

CFR pierduse precedentul său meci acasă (0-1 cu Rapid).

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.

FC CFR 1907 Cluj – Dinamo Bucureşti 4-0 (0-0), Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca
Au marcat: Daniel Bîrligea (52), Karlo Muhar (68), Philip Otele (79, 82).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Alexandru Vodă (Alba Iulia), Mihăiţă Necula (Bucureşti); al patrulea oficial: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Arbitru video: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) – CCA, Ioan Bogdan (Arad) – LPF

AGERPRES 

Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/facebook.com

Articolul precedentTradiții populare de Dragobete
Articolul următorDirectorul ANM, prognoza completă: temperaturi nefirești, maxime cu peste 12 grade peste normalul perioadei