Cetatea Devei, vizitată după un alt program

Programul de vizitare a Cetăţii din Deva și accesul cu telecabina se modifică începând de luni, 1 octombrie. Fortăreața medievală își va primi turiștii după un program de iarnă, începând cu ora 8:00 și până seara la 20:00.

Și telecabina care facilitează accesul în Cetate își modifică programul. Ultimele curse vor avea loc la ora 19:30 (urcare) şi 19:50 (coborâre). Pentru cei care preferă să viziteze monumentul istoric la pas, ultima intrare pe Poarta 1 va fi la ora 19:30. Poarta 1 se va închide la ora 20:00.

Tarifele pentru călătoria cu telecabina rămân neschimbate, respectiv: adulţi dus-întors – 20 lei; copii, elevi, studenţi, pensionari dus-întors – 10 lei (pe baza actelor doveditoare: carnet elev/student vizat pe anul în curs, cupon de pensie). Veteranii de război, persoanele cu handicap cu însoțitor, copiii instituţionalizaţi și copiii cu vârsta sub 3 ani (pe baza actelor doveditoare) au acces gratuit.

De la începutul acestui an și până acum, Cetatea Devei a fost vizitată de aproape 133.000 de turiști.

Articolul precedentCinematograful mobil poposește la Hunedoara. “Berzele” rulează, în această seară, în parcarea unui centru comercial din oraș
Articolul următorVIDEO| La munte a venit iarna! Prima ninsoare a căzut în Retezat și Parâng