Orarul de vizitare al unuia dintre cele mai importante monumente istorice din judeţul Hunedoara, Castelul Corvinilor, a fost modificat. Fosta casă a lui Iancu de Hunedoara poate fi vizitată, începând cu data de 2 mai 2019, după programul de vară.

Astfel, turiştii pot vizita castelul medieval de la Hunedoara în fiecare zi, până la orele 20:30, cu precizarea că ultima intrare se face cu 45 de minute înainte de ora închiderii. Edificiul îşi deschide porţile pentru vizitatori la orele 09:00, cu excepţia zilelor de luni când accesul publicului în incinta monumentului istoric este permis de la ora 12:00.

Un bilet de intrare la Castelul Corvinilor costă 30 de lei pentru adulţi, pensionarii vor plăti 15 lei, elevii şi studenţii 7 lei, iar dacă sunt în grupuri organizate mai mari (minimum 20 de persoane), tariful scade. Anul trecut monumentul istoric din Hunedoara a fost vizitat de aproximativ 300.000 de turişti, plătitori de bilete.

Castelul Corvinilor este unul dintre cele mai vizitate edificii istorice din judeţul Hunedoara. Anul trecut, peste 351.000 de oameni au trecut pragul impunătorului monument medieval.

Sursa foto: Muzeul Castelul Corvinilor/Facebook
Articolul precedentFOTO: Cum a fost întâmpinată, la Petroșani, coloana oficială în care se afla Viorica Dăncilă
Articolul următorInformare meteo de vreme rea. Sunt anunţate ploi până miercuri