Polițiștii au pus mâna pe doi tineri care au intrat prin efracție în locuința unei persoane din localitatea Teliucu -Inferior, de lângă Hunedoara, de unde au plecat cu mai multe bunuri. Hoții știau că proprietarul casei era plecat din țară și au acționat pe timpul nopții. Furtul a fost observat doar trei zile mai târziu, de o rudă în grija căreia a fost lăsată casa.

Oamenii legii au reușit să îi prindă pe suspecți. Este vorba despre doi puști, unul de 16 ani, iar celălalt de 18 ani, ambii din localitatea Teliucu-Inferior. „Potrivit probatoriului, cei doi ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei persoane din localitatea Teliucu-Inferior (despre care aveau informaţia că este placată din ţară) şi au sustras mai multe bunuri (în special electrocasnice şi alimentare). Fapta a fost sesizată la trei zile de la comitere, în cursul zilei de 3 septembrie 2018, de către o rudă a părţii vătămate, care a observat urmele de efracţie şi a solicitat sprijinul poliţiştilor în vederea identificării autorilor spargerii”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Poliţiştii hunedoreni au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele lor, de la care au recuperat bunurile sustrase. Tânărul în vârstă de 18 ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore. Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Polițiștii continuă ancheta, în acest caz, pentru a vedea dacă nu cumva cei doi tineri ar mai fi dat vreo „lovitură” și în altă parte.

Articolul precedentElevii și studenții din Hunedoara beneficiază de facilități la transportul în comun
Articolul următor415 elevi hunedoreni vor beneficia de rechizite