În această dimineaţă a avut loc o videoconferinţă organizată de Federaţia Română de Fotbal la care au participat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, alături de toţi preşedinţi de AJF-uri din ţară. Echipele nu vor putea relua pregătirile după 15 mai, acest lucru fiind posibil abia din luna iunie.

S-a discutat despre posibilitatea reluării campionatelor din Liga a IV-a şi Liga a V-a.

După data de 15 mai, echipele profesioniste pot relua pregătirile şi jucători se pot întoarce la antrenamente, însă aceasta se referă doar la nivelul profesionist.

Cum la Liga a IV-a şi la Liga a V-a vorbim despre un nivel amator, echipele nu vor putea relua pregătirile deocamdată şi este posibil ca acest lucru să fie permis abia din luna iunie.

Cert este că cei de la FRF îşi doresc încheierea campionatelor pe teren, acelaşi lucru fiind dorit şi la nivelul AJF-urilor. Dacă acest lucru nu va fi posibil, fiecare AJF din ţară are posibilitatea de a decide dacă îngheaţă clasamentul sau anulează campionatul.

Articolul precedentMonica Anisie, la Realitate PLUS: Cum se va desfășura învățământul online în România, în următoarea perioadă
Articolul următorAchiziții dubioase, în Sănătate: contracte cu statul, date în 60 de SECUNDE!