Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut, după ce, împreună cu un minor de 17 ani, ar fi furat doi cai din grădinile unor localnici din localitatea hunedoreană Bănița.

Cei doi sunt din Hațeg și au fost prinși de polițiști, în toiul nopții, în timp ce se aflau într-o autoutilitară parcată pe DN 66, la intrarea în localitatea Crivadia. În autovehicul, oamenii legii au găsit și caii furați.

„Cei doi au recunoscut că tocmai au sustras două cabaline din grădinile unor persoane din comuna Băniţa, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 4.500 de lei. Cabalinele sustrase au fost găsite în autoutilitara în care se aflau cei doi şi au fost restituite proprietarilor. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de bărbatul de 43 de ani poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, în vederea luării măsurilor legale”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Articolul precedentScene de film poliţist, între Hunedoara şi Caraş-Severin. Hoţi de lemne, cu oamenii legii pe urme
Articolul următorMina Lonea începe închiderea