Cadastru gratuit la Baia de Criş. Cetăţeni din patru sate ale comunei îşi vor primi, săptămâna viitoare, extrasele de carte funciară.

Reprezentanţii administraţiei publice locale au anunţat că, extrasele de carte funciară, realizate gratuit în cadrul Programului Naţional de Cadastrare, vor fi înmânate, miercuri, la Căminul Cultural din localitatea Ţebea. „Vă invităm, pe data de 13 martie, începând cu ora 13:00, pentru înmânarea extraselor de carte funciară, pentru satele Lunca, Baia de Criş, Rişca şi Ţebea, zonele între râul Crişul Alb şi calea ferată, sectoarele cadastrale 43, 45 şi 53”, au transmis cei de la Primăria Baia de Criş.

În judeţul Hunedoara, pe parcursul anului trecut, au fost eliberate peste 10.000 de cărți funciare pentru proprietarii de imobile prin Programul național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF). O comună din judeţ este cadastrată în proporţie de 100 la sută, fiind vorba despre Ghelari, localitate aflată în Ţinutul Pădurenilor.

 

Articolul precedentParamedicii SMURD din 5 județe ar putea fi preluați de ISU
Articolul următorVIDEO| “Offroad” în parcarea din Straja. Turiştii, cu maşinile împotmolite în noroi. „Bătaie de joc pe banii noştri!”